JAROSLAV RICHTER – AUTOCENTRUM JIČÍN (4/2015)

O provozu AUTOCENTRA Jičín, jeho službách, novinkách i připravované akci jsme si povídali s jedním ze dvou jednatelů společnosti (a zároveň pořadatelem AUTOCENTRUM Jičín – FABIA Roadshow) Jaroslavem Richterem.

AC Jičín - rebrend ext

 

• AUTOCENTRUM Jičín působí v regionu poměrně krátkou dobu, a přesto už má jméno a mnoho spokojených zákazníků. Jaké služby nabízíte?
Ano, to je pravda. Společnost AUTOCENTRUM Jičín s.r.o. vznikla v dubnu 2013, ale v oblasti prodeje a servisu vozů se pohybujeme bezmála 20 let. Založení firmy bylo jen vyústění myšlenky zúročit načerpané zkušenosti a poskytnout našim klientům ty nejkvalitnější služby a produkty. V Jičíně jsme aktivně začali působit v červenci 2013 v autosalonu na Hradecké ulici 1107, dříve firma KENTO, kde je prioritou prodej ojetých, referenčních a předváděcích vozů pod hlavičkou certifikovaného prodeje ojetých vozů ŠKODA PLUS. Soustředíme se především na prodej koncernových značek SEAT, VW, ŠKODA a Audi. Ale není problém klientům zajistit i ojeté vozy jiných značek. Tou největší prioritou je klientům zajistit vozy s jasným původem, najetými kilometry a doloženým servisem. To je ta hlavní přidaná hodnota a jistota, kterou u nás klienti získají. Součástí objektu je i servis, ve kterém zajišťujeme opravy osobních, užitkových a nákladních vozů všech značek. Máme k dispozici laserovou geometrii pro velikost kol až 24 palců, diagnostiku pro všechny značky vozů, plnění a čištění klimatizací, moderně vybavenou klempírnu a mnoho dalšího. V srpnu jsme pak převzali kompletní provoz autosalonu ŠKODA na Hradecké ulici 1101 po společnosti Olfin Car a od ŠKODA AUTO a.s. jsme získali autorizaci pro prodej a servis vozů značky ŠKODA a certifikát kvality ISO 9001, který každoročně úspěšně obhajujeme. Zde máme pro své klienty k dispozici tu nejmodernější diagnostiku, laserovou 3D geometrii, plnění a čištění klimatizací a další nejmodernější vybavení. Velká důležitost je kladena především na kvalitu prodejního i servisního personálu, který je průběžně školen ve ŠKODA AUTO, aby naši zákazníci a jejich vozy dostali tu nejkvalitnější péči.

• Specializujete se na značku Škoda, jaký typ auta je v současné době zákazníky ve vašem salonu nejoblíbenější?
V současné době je největším tahákem jednoznačně Nová Fabia a Fabia Combi. S tímto modelem se přichází seznámit i několik klientů denně a po absolvování předváděcí jízdy sami dávají za pravdu recenzím, které hovoří o skvělých jízdních vlastnostech a vysoké užitné hodnotě a pohodlí interiéru. Díky zcela novým motorům získala Nová Fabia i kredit výkonu, bezpečí a spolehlivosti.

Bez názvu - 3

• Přibude nějaká novinka od Škody v AUTOCENTRU Jičín? Případně kdy?
V červnu letošního roku nás čeká premiéra vlajkové lodi značky ŠKODA AUTO, představení nové generace modelu ŠKODA Superb. Nová ŠKODA Superb rozvíjí vzrušující designový jazyk, který se poprvé objevil na designové studii ŠKODA VisionC, a přenáší ho z kreslícího prkna na výrobní linku. Výsledkem je vůz, za kterým se každý otočí. Automobil s ostře řezanými, svalnatými tvary, vyváženější, expresivnější a emotivnější než kdy dřív. Veškeré podrobnosti jsou již nyní k dispozici na http://www.skoda-auto.cz/models/novy-superb/

• Nyní chystáte rozšíření autosalonu, na jaké novinky se můžeme těšit?
Abychom mohli i po 1.1.2016 zajišťovat pro své zákazníky 100%  služby, musíme projít tzv. rebrandingem. To spočívá jak v přestavbě exteriéru, tak i interiéru přesně podle stanovených pravidel společnosti ŠKODA AUTO a.s. Exteriér jsme přestavěli již na konci loňského roku a nyní procházíme kompletní přestavbou interiéru. Nová podlaha, nábytek, komunikační prvky, pohodlí a příjemné zázemí. Na to všechno se mohou naši zákazníci těšit již od druhé poloviny dubna letošního roku.

• V Jičíně poprvé pořádáte celodenní akci s názvem AUTOCENTRUM Jičín – FABIA Roadshow. Není to však vaše první akce na Valdštejnově náměstí, nicméně s témto zaměřením, hudbou a zábavou, navíc takto velice pojatá, je to první vlaštovka. Kde se tato myšlenka zrodila? A plánujete třeba už nyní, že z akce uděláte tradici?
Ano. Celodenní akci tohoto formátu pořádáme poprvé, a jestli se z ní stane tradice je otázkou k zamyšlení. Podobné akce na představení Nové Fabie pořádá ŠKODA AUTO a.s. jen ve velikých městech a nám přišlo líto, aby o tento zážitek byli obyvatelé Jičína a blízkého okolí ochuzeni. Zveme tedy všechny na celodenní akci AUTOCENTRUM Jičín – FABIA Roadshow, kterou pořádáme 16. 5. 2015 od 10°° hodin na Valdštejnově náměstíZveme všechny, kteří se chtějí detailně seznámit s novými vozy ŠKODA Fabia a Fabia Combi, svézt se s nimi, protože třeba v týdnu nemají možnost se k nám do autosalonu ŠKODA dostat. Celá akce je koncipována jako průřez historií značky ŠKODA. Představí se vám veteráni ŠKODA od 50. let až do současnosti, celý den vám budou postupně hrát skupiny Beatles revival a Olympic revival. K dispozici bude spousta zábavy a soutěží pro děti i dospělé.  Vyhrát můžete zapůjčení Fabie nebo Fabie Combi na celý týden s plnou nádrží zcela zdarma. A třešinkou na pomyslném dortu celého dne bude od 16°° hodin Yvetta Blanarovičová, která svým vystoupením potěší děti i dospělé. Již nyní se těšíme na hojnou účast všech, kterým se vozy ŠKODA líbí a stráví s námi báječný den plný zábavy.

Těšíme se na vaši návštěvu  Jaroslav Richter a Pavel Fól – jednatelé společnosti

Hradecká 1101, Jičín           autorizovaný prodej a servis vozů ŠKODA

Hradecká 1107, Jičín           prodej ojetých, referenčních a předváděcích vozů

servis osobních, užitkových a nákladních vozů

www.autocentrum-jc.cz

Ukažte tento článek i vašim přátelům: