SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ – DIVADLO ŽELEZNÝ BROD

 

Zkuste štěstí a soutěžte s námi o vstupenky na dvě akce v Divadle Železný Brod. Více o akcích se dozvíte pod formulářem níže (i odpověď na otázku). Od každého představení hrajeme o 3 x 2 vstupenky!

OTÁZKA: Kdo v představení STVOŘENÍ SVĚTA – BEZ CENZURY hraje roli Ďábla?
ODPOVĚĎ: zašlete prostřednictvím formuláře níže, nezapomeňte vyplnit všechna pole

PRAVIDLA: Odpovězte na otázku prostřednictvím formuláře níže. Jinou formou nebudou odpovědi započítány. Vstupenky získává 2., 4., 6., 8., 10. a 12. správná došlá odpověď.
2., 6. a 10. správná odpověď získává vstupenky na „Z muzikálu do muzikálu“
4., 8. a 12. správná odpověď získává vstupenky na „Stvoření světa – bez cenzury“
Přejeme mnoho štěstí!

 

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

2 ODPOVĚDI NA SOUTĚŽNÍ OTÁZKY + město odkud jste (vyžadováno)

Z muzikálu do muzikálu
pátek 10. února od 10 a 19 hodin

Další příběhy, nové osudy, nesmrtelné písně – tak by se dalo stručně charakterizovat dlouho očekávané pokračování hudebně dramatického pořadu Z muzikálu do muzikálu II, které opět připravil pro své publikum pěvecký sbor SDS z Lomnice nad Popelkou. Po úspěšné první řadě muzikálů, kde zazněly skladby z muzikálů Miss Saigon, Evita, Jesus Christ Superstar a Pomáda, přichází sbor s novými písněmi a ukázkami z dalších slavných světových muzikálů. Tentokrát to budou Les Miserables (Bídníci), zachycující události francouzské revoluce, americký muzikál Hair (Vlasy), který je sugestivní výzvou skupiny mladých hippies k míru a lásce (známá je především filmová verze režiséra Miloše Formana), a do třetice autorský muzikál Dancing Queen, ve kterém zazní nejznámější písně skupiny ABBA. Hluboký zážitek z představení je umocněn projekcí, světelnými efekty firmy Bukovinský, výpravnou scénou a velkým množstvím kostýmů.
Pořádají: Pěvecké sbory ZŠ TGM , ZŠ TGM, ZLOM,z.s., KIS Lomnice nad Popelkou a IKS Železný Brod.

ČTĚTE TAKÉ:  Únorové vydání ve schránkách 9.–10. února 2024 & ke stažení online

 

STVOŘENÍ SVĚTA – BEZ CENZURY
pondělí 13. března od 19 hodin

Komedie v podání divadla Divadlo Různých jmen o tom, jak to tenkrát bylo doopravdy. První divadelní hra filmového režiséra a scénáristy Karla Janáka. Ještě stále věříte báchorce o jablku? Myslíte si, že Eva skutečně vznikla z Adamova žebra? Nezdá se vám, že už je čas dozvědět se konečně pravdu?! Nyní vám můžeme prozradit tisíce let staré tajemství – všechno bylo úplně jinak! Hrají: Bůh, Anděl, Ďábel, Adam, Eva. V případě únavy Boha či jiných mohou zastoupit: Bůh: Jan Rosák/ Vladimír Kratina, Anděl: Rudolf Hrušínský ml., Ďáběl: Valérie Zawadská, Adam: Milan Enčev a Eva: Romana Goščíková.

Ukažte tento článek i vašim přátelům: