Velikonoční tip – ochutnejte velikonoční Svijany

Velikonoce se kvapem blíží. A jak si je zpříjemnit? Velikonoční pivo pro chlapy připravil pivovar Svijany.
Zakoupit ho můžete od dnešního dne, tedy 16. – 23. března ve všech prodejnách Globus a Penny, ve své oblíbené svijanské hospodě, nebo na eshopu Pivovaru ZDE

Něco o velikonočním svijanském pivu:
Obsahuje : 2 l Svijanský Máz 11% – pivo světlý ležák.
Složení: voda, humnový ječný slad, cukr, upravený žatecký chmel, chmelové extrakty.
Pivo bez pasterizace – ručně.plněno.
Alkohol 4,8%obj.
Skladujte v místech bez zdroje sálavého tepla, přímého slunečního záření a mrazu.
Doporučená teplota skladování : do 10°C.
Balené v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost: 90dní

TIP: chcete něco dobrého k velikonočnímu pivu? Zkuste Maso Nevratice…ZDE

svijany-pivo-pro-chlapy-český-ráj-v-akci

A proč právě svijanské pivo?

Proč je naše pivo jiné? Protože je pořád stejné.

Kvalitní suroviny jsou dnes samozřejmostí, je zbytečné je zvlášť vyzdvihovat. Ze stejných surovin ale vaří většina pivovarů u nás i ve zbytku Evropy, a přesto je výsledek různý, proč?

Rozhodující je, jakým způsobem tyto suroviny zpracujeme a jakou použijeme technologii výroby. Dejte stejné suroviny kuchařce ze školní jídelny, kuchaři z hospůdky na rohu a šéfkuchaři prvotřídního hotelu a výsledný pokrm bude naprosto odlišný.

Ve Svijanech se nesnažíme vyrobit pivo co nejrychleji a nejlevněji, ale co nejlépe.

Samozřejmě se musíme chovat ekonomicky. Výrobu modernizujeme, některé procesy automatizujeme, snažíme se maximálně šetřit energie i namáhavou lidskou práci. Ale to vše jen tam, kde modernizace nemá vliv na vlastní technologický postup výroby piva!

Striktně, někdy až puntičkářsky, lpíme na dodržení postupů používaných při výrobě piva, které proslavilo Českou republiku ve druhé polovině minulého století.

Dej Bůh štěstí

(zdroj: pivovarsvijany.cz)

Ukažte tento článek i vašim přátelům: