RECEPT: Výtečné zeleninové chipsy

Lze vyrobit z: pastiňáku, mrkve, řepy, celeru, brambor (nebo vše najednou)
Dále potřebujeme: olivový či řepkový olej, sůl, pepř, provensálské bylinky

Zeleninu omyjeme, popřípadě oškrábeme, a nakrájíme jí na co nejtenčí kolečka či plátky. Vložíme do misky s olejem, aby se plátky pěkně omastily. Poté klademe jednotlivě na plech s pečícím papírem. Dochutíme a vložíme do 140°C vyhřáté trouby, pečeme do křupava. Zelenina se hodně scvrkne, proto použijte větší množství.

Jednoduché a skvělé! Dobrou chuť!

Ukažte tento článek i vašim přátelům:
ČTĚTE TAKÉ:  ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JÁHLAMI A KADEŘÁVKEM - vaříme BIO!