Načítám Akce

« All Akce

  • akce již proběhla.

RŮŽOVÁ ZAHRADA & LÁZEŇSKÝ VELETRH & SENIOR

16.6.2022 @ 8:00 - 19.6.2022 @ 17:00

RŮŽOVÁ ZAHRADA
11. ročník celostátní výstavy růží, letních květin a zahradnické trhy

Zveme Vás na tradiční celostátní výstavu růží a ostatních letních květin RŮŽOVÁ ZAHRADA 2022, která přinese novinky ve šlechtitelské práci, kouzelná aranžmá řezaných i rostlých růží, odborníci poradí jak na choroby a škůdce našich zahrad a prodejci nabídnou tisíce letních květin.

https://www.vll.cz/ruzova-zahrada

LÁZEŇSKÝ VELETRH
12. výstava léčebných lázní, welness pobytů a relaxace

Na lyském výstavišti představí své novinky i Lázně Poděbrady, a.s., které jsou největším poskytovatel lázeňské péče ve Středočeském kraji již od roku 1908. Kromě tuzemských a zahraničních lázeňských subjektů se představí i prodejci léčebných doplňků, stravy a rehabilitačních přístrojů. V nabídce budou špičkové produkty inspirované nejen přírodou, ale i nejnovějšími poznatky vědy a výzkumu.

https://www.vll.cz/lazensky-veletrh

SENIOR – ŠIKOVNÉ RUCE NAŠICH SENIORŮ
20. ročník celostátní výstavy uměleckých prací seniorů v okruzích ruční práce, literární práce a fotografie.

Výstava Senior je především o síle a odhodlání překonávat překážky a žít plnohodnotný život navzdory postižení, či vyššímu věku a právě tím dokáže oslovit úplně každého.
V odborné části výstavy najdou návštěvníci nabídku pomůcek a služeb pro různé druhy handicapů, zdravotní poradny, odborné semináře, prezentovat se budou zařízení sociální péče všech typů a rovněž tu budou vystavovatelé se zbožím nezbytným pro každodenní život. Lidí, kteří potřebují pomoci, ať z důvodu věku, fyzického či psychického postižení, tak z důvodu sociálního handicapu, bude stále přibývat. A protože specializovaných akcí pro tento segment obyvatelstva je jako šafránu, předpokládáme, že výstava Senior se bude i nadále rozvíjet.

Šikovné ruce našich seniorů
Naprosto výjimečná výstava rukodělných prací ze soutěže Šikovné ruce našich seniorů se uskuteční již podvaadvacáté. Okruhy činností jsou ruční práce, literární práce a fotografie. Víc jak tři a půl tisíce výstavních exponátů, které zaplní celou výstavní halu, se jistě setká se stejným nadšením návštěvníků, jako ve všech předchozích ročnících. Připravujeme rovněž atraktivní doprovodný program.

https://www.vll.cz/senior

Ukažte tento článek i vašim přátelům:

Podrobnosti

Zahájení:
16.6.2022 @ 8:00
Ukončení:
19.6.2022 @ 17:00
Štítky Akce:
, ,
Webová stránka:
https://www.vll.cz/

Pořadatel

Výstaviště Lysá nad Labem
Webová stránka:
https://www.vll.cz/

Místo konání

Výstaviště Lysá nad Labem
Masarykova 1727
Lysá nad Labem, 289 22 Česká republika
+ Google Mapa
Webová stránka:
https://www.vll.cz
Ukažte tento článek i vašim přátelům: